Mosaics Planas - Fabricants de material de construcció

Dissenya el teu terratzo

Oferim al client la possibilitat de dissenyar el seu propi paviment segons les seves necessitats. Així de fàcil.

1

Selecció de l'àrid

Els àrids que componen les peces tenen tres característiques: color, granulometria i varietat. El client tria quins colors vol, de quines mides i amb quantes varietats d’àrid vol que li fabriquem la peça. Nosaltres aconsellem pel que fa a les característiques fisicomecàniques i segons l’ús a què va destinada la peça. 

2

Preparació de la base

La base de les peces farà que la composició d’àrids ens destaqui d’una manera o altra o que no destaqui gens: el client ho tria. No hi ha cap més límit que aquell que imposa la pròpia barreja de colorants amb el ciment. Nosaltres aconsellem en tot el procés de disseny.

3

Producte final

El producte final es presenta en el format i gruix requerit, i amb els acabats necessaris per a l’ús a què va destinat. Nosaltres aconsellem per fer que el resultat sigui el més adient.

Colocació a la obra

És molt important que el procés d’instal•lació i acabat en obra es faci segons les recomanacions del fabricant.

Projectes de disseny

Fabriquem peces a mida a partir d’un disseny concret, i assolim projectes únics.

Exemples

Desplaça cap amunt

Soho Beach House

Aquest projecte va suposar tot un repte a nivell de fabricació doncs, normalment els dissenys a mesura, consisteixen en l’elecció d’àrids i bases, conformant un model únic per un projecte concret.

No obstant, en aquest cas, el repte no era entendre i projectar la idea de Model de l’arquitecte, sinó, que el que es pretenia era que el format del terratzo fos de 5×5 cm. Donat que aquest format hagués suposat grans inconvenients en la col·locació del terratzo, es va optar per un format de 40×40 cm amb unes ranures que visualment simulaven un terratzo de format 5×5 cm.

El resultat no ens pot agradar més, i tot i el pas del temps, les ranures s’han mantingut completament intactes.

Restaurant Boca Boca

Juntament amb el despatx d’arquitectes EstudioFabric, vam dissenyar un terratzo de vidre reciclat de botelles d’aigua (color blau) amb un fons blanc.

En primer lloc, cal escollir la base, doncs, existeixen varies opcions per a una base blanca. En aquest cas, es va optar per escollir una base de micro blanc especial, doncs, els arquitectes no volien que hi hagués oxidació en la base i, que fos completament blanca.

En segon lloc, es va procedir a l’elecció de la mesura de l’àrid. En aquest cas, es van alternar dues mesures diferents.

Per últim, es va escollir la proporció d’àrid que es volia per a cadascuna de les mesures.

I, una vegada fabricada la mostra i validada per l’arquitecte, ja podem donar nom al Model i procedir a la fabricació segons els metratge del projecte.